predstavlja paket usluga i softverskih alata za saradnju koji su u ponudi od strane Google-a po modelu pretplate.

Paket uključuje popularne Google web aplikacije , uključujući Gmail , Google Drive , Google Hangouts , Google Calendar i Google Docs i još mnoge. Većinu ovih usluga Google nudi u besplatnoj verziji čime se nameće pitanje zašto trošiti novac na nešto što je dostupno i potpuno besplatno. Najkraći odgovor je da u plaćenoj verziji dobijate email adrese sa svojim domenom (@mojakompanija.com), zatim Google Drive prostor počinje od 30GB po korisniku pa do neograničenog prostora u premium pretplati. Takođe, možete vršiti administraciju vaših naloga i korisnika, formorati grupe, podešavati razne nivoe pristupa, privilegija i sl. Korisnička podrška je dostupna 24/7 tj. kada god se eventualno desi neki problem ili vam je potrebna pomoć u pdešavanjima tu je korisnički servis koji vam stoji na raspolaganju (možda nije potrebno ni napominjati ali podrška je na najvećem mogućem nivou koja je i očekivana od jedne od, ako ne i najbolje IT kompanije na svijetu)

Agencija 2DTM je uključena u Google Apps for Work Partner Program i u svom timu ima sertifikovane specijaliste
Google Certified Adminstrator Badgekoji su ovlašteni od strane Googla da pružaju usluge implementacije, podešavanja i prilagođavanja prema vašim potrebama i zahtjevima. (više o Google Apps Certified Administrator procesu možete pronaći ovdje)


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite dodatne informacije o mogućnostima, cijenama ili slično, javite nam se i sa zadovoljstvom ćemo vam predstaviti i pojasniti razloge zbog koji više od 5 miliona kompanija širom svijeta koriste Google Apps for Work , uključujući i 60% kompanija sa liste Fortune 500.

(Izgled kontrolne table u okviru Google Apps for Work)

Google-apps-for-work-admin-console