je softversko rješenje koje pruža potpunu funkcionalnost CRM a sve to za dio cijene drugih rješenja na tržištu. Pomoću Zoho CRM-a možete upravljati svim svojim procesima prodaje, marketinga, korisničke podrške, upravljanje zalihama itd a sve u jednom poslovnom sistemu.

ZOHO-logo

Zoho CRM je višestruko nagrađivani CRM (Customer Relationship Management) softver koji je baziran online tj. u oblaku. Dizajniran je da privuče, zadrži i zadovolji kupce. Osvojio je nagradu Best Marketing Software Award for 2015.(Najbolji Marketing Softver u 2015.) kao i nagradu The Supreme Software Award for 2015.(Nagrada za najbolji sveobuhvatni softver u 2015.). Pokazao se kao vrlo dobro rješenje, bez obzira da li je u pitanju malo ili srednje preduzeće ili velika korporacija. Zoho CRM vrši automatizaciju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, praćenje prodaja, angažman sa klijentima preko različitih platformi a sve to je omogućeno i preko aplikacija za mobilne telefone što omugućava potpunu kontrolu i uvid u poslovanje bilo kada i bilo gdje u realnom vremenu. Zoho CRM takođe podržava integraciju sa ostalim popularnim softverima kao što su: Microsoft Outlook, MailChimp, QuickBooks, Constant Connect i Google Apps i još mnoge druge; te ukoliko već koristite neki od ovih softvera bez ikakvih problema ćete ih povezati sa Zohom i nastaviti koristiti.

Zoho-crm-software

Klikni za uvećanje

Generišite veći broj prodaja. Zoho CRM automatizuje svakodnevne zadatake u procesu prodaje, kao što su: generisanje potencijalnih klijenata preko posjeta vašem sajtu; ubacivanje klijenata u sistem iz drugih izvora kao što su emailovi, sajmovi i seminari; povezivanje izglednih klijenata sa pravim ljudima iz vašeg tima; pretvaranje potencijalnih klijanata u stvarne mušterije pomoću jednog klika i prilagodite procese vezane za prodaju da odgovaraju vašim potrebama. Zoho CRM omogućava upravljanje računima svih vaših klijenata u okviru jedne baze podataka i surtiranje i pregled prema proizvodima, lokacijama i statusu ili prema istorijatu njihovih kupovina radi uvida u prognozu budućih kupovina tj. možete precizno prognozirati potencijalne prihode itd.

Povežite profile sa društvenih mreža sa vašim CRM-om. Ljude koji imaju interakciju sa vašim brendom na Facebook-u, Twitter-u itd. u jednom kliku dodjelite status klijenta ili potencijalnog klijenta i pratite sve iz vašeg CRM.

Zoho CRM je osnovni program koji se može uspješno povezati sa mnoštvom drugih programa i aplikacija koje Zoho, kao jedna vrlo inovativna kompanija, nudi kao nadogradnju na CRM. Pomenućemo ovdje neke najpopularnije kao što su: Zoho Campaigns ili Zoho Kampanje – email marketing alat koji u vaš CRM prenosi sve podatke o email kampanjama (kome ste poslali email, ko je otvorio ili kliknuo na neki od linkova itd.).

Zoho SalesIQ je servis koji omogućava dvije stvari. Prvo, da na vašem sajtu ubacite traking kod pomoću koga možete pratiti ponašanje posjetilaca na vašem sajtu. Ova opcija sjajno funkcioniše sa email marketingom jer ukoliko neko klikne na neki link u vašem email-u i dođe na vaš sajt SalesIQ “preuzima” korisnika sa njegovim imenom i prezimenom na koje je poslat email. Npr. ako izvjesnom Marku Markiću pošaljete email i on klikne na link u okviru email-a vi ćete pomoću SalesIQ odmah vidjeti da je Marko došao na vaš sajt i vidjećete koje stranice posjećuje. Takođe možete da komincirate sa posjetiocima sajta pomoću SalesIQ chat opcije, sa bilo kim ko se trenutno nalazi na sajtu jednostavno započnite razgovor i ponudite pomoć ili bilo ko od posjetilaca može započeti razgovor (pokušajte odmah sa nama, započnite razgovor u prozorčiću dole desno:)

Ovo su samo neke od opcija koje bi preporučili za početak, da bi ste saznali o ostalim Zoho uslugama pratite ovaj link ili nam se javite za dodatno pojašnjenje u vezi usluga najbrže rastućeg CRM rješenja na tržištu.